TOP TOPAN ( kulo pun angkat tangan ) Kendang Cam Cover

# cover kendang 2022 lagu top – topan Lirik lagu – Top Topan : . Wes tak cobo ngampet loro Wes tak cobo jogo tresno Loro sing tok jalari ora tak rasakke Najan aku ngerti koe karo liyane Cobo koe…

TOP TOPAN ( kulo pun angkat tangan ) Kendang Cam Cover

Source

0
(0)

# cover kendang 2022 lagu top – topan

Lirik lagu – Top Topan :
.
Wes tak cobo ngampet loro
Wes tak cobo jogo tresno
Loro sing tok jalari ora tak rasakke
Najan aku ngerti koe karo liyane

Cobo koe ono ning posisiku
Opo koe iso kuat atimu
Ngrasakke tok larani
Ning sak bendinoku
Koe ra ngroso kok malah suloyo

Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur ajuran
Kulo tak milih pamit
Ati kulo pun roso sakit

Ngapurane sayang
Aku udu wong top topan
Ora koyo idamanmu
Sing gampang nrobos atimu

Aku janne ngerti koe ghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati

Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur ajuran
Kulo tak milih pamit
Ati kulo pun roso sakit

Ngapurane sayang
Aku udu wong top topan
Ora koyo idamanmu
Sing gampang nrobos atimu

Aku janne ngerti koe ghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati . . . . .
Sepenuh hati. . . . .

0 / 5. 0